El Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana traslladarà la seua seu al BioHub VLC

“En pròximes setmanes, abans de final d’any, les oficines del Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana (COBCV) es traslladaran a les instal·lacions del BioHub VLC” afirma el Degà del Col·legi Francisco J. Espinós. “Es tracta d’un moment històric per al nostre Col·legi. Tots els col·legiats i col·legiades podran gaudir de les noves instal·lacions en un espai d’avantguarda i on poder crear sinergies amb empreses del sector BIO dedicats a les Ciències de la Vida” ressalta el Degà. Aquest edifici, que encara no ha sigut inaugurat oficialment, compta amb unes instal·lacions capdavanteres per a posades en comú, comunicació en línia, sales de reunions i sala d’actes en un entorn procliu a la investigació i a la creació de talent.

En aquest mateix ordre de qüestions, el Degà també ha tingut una reunió amb directius de Caixa Popular en la seua seu central de Paterna, en la qual després d’un desdejuni executiu amb Rosendo Ortí, Director General, i col·laboradors, van parlar sobre les capacitats i col·laboració entre totes dues entitats. Cal ressaltar que Caixa Popular finança el Projecte BioHub en la Marina de València.

FOTO 1: BioHub VLC (Valencia Life Sciences Companies Center) pròxima ubicació del COBCV junt al Tinglado 5.

De izquierda a derecha, Paco Alós (R.S.C), Francisco J. Espinós (Decano COBCV), Rosendo Ortí (D.G) y Carles León (D. Oficina Central)

Related Posts

Top