El Col·legi de Biòlegs recolza Aliats per la Biodiversitat

-El Jardí Botànic de València acull la reunió d’entitats i tercera assemblea general

-Aliats també compta amb el suport de Simbiosi Espai Ambiental i Xarxa Elèctrica

Demà dia 21 se celebra en el Jardí Botànic de València la reunió d’entitats i tercera assemblea general d’ Aliats per la Diversitat, un col·lectiu que aposta per projectes de conservació responsable i de millora de la biodiversitat en el territori valencià.

El Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana recolza aquesta iniciativa al costat de Xarxa Elèctrica d’Espanya i Simbiosi Espai Ambiental.

Des d’ Aliats per la Biodiversitat Carles Gago ha assenyalat que es tracta d’un espai de reunió en el qual es posen en comú projectes de millora de la biodiversitat implicant a institucions públiques i privades. La jornada, que inauguraran Delia Álvarez -directora general de Prevenció d’Incendis- i Josep Nebot -sotsdirector general de Mitjà Natural- comptarà amb un panell d’experts que explicaran com la interacció social i públic privada afavoreix la conservació del medi ambient.

En el Jardí Botànic es congregaran Cosme Morillo, president de la Fundació Global Nature, Jordi Sargatal, en el seu moment director del PN dels Aiguamolls de l’Empordà i Beltrán de Ceballos, naturalista i consultor.

-Segell de qualitat

Altra de les finalitats d’ Aliats per la Biodiversitat és establir un segell de qualitat a projectes de conservació. En aquest sentit compta amb un panell d’experts que certifica les accions que s’han engegat per a la millora de la biodiversitat a la Comunitat Valenciana. Emili Laguna, membre del Comitè d’Experts exposarà el procés d’avaluació dels projectes candidats a obtenir la certificació.

Programa: PROGRAMA DEFINITIU REUNIO Botanic 21 de juny de 2018_VALENCIA

Related Posts

Top