El COBCV se suma a la protesta dels biomèdics de la Fe

El Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana, COBCV, se suma a la protesta dels biòlegs sanitaris que aquest dimecres dia 27 es concentraran en La Fe de València per a reclamar millors condicions laborals i en rebuig a la precarietat en la professió.

El COBCV recolza la reivindicació dels investigadors de l’Institut d’Investigació Sanitària La Fe els qui assenyalen de forma contundent que el problema de l’estabilització laboral i professional “és especialment sagnant -en el nostre cas- ja que d’un col·lectiu d’aproximadament 350 treballadors solament 5 són indefinits dels quals només un desenvolupa tasques d’investigador”. Amb aquestes xifres, afigen, que l’eventualitat de la professió en la Institut d’Investigació Sanitària de la Fe és del 98,6%.

Els investigadors de la Fe, molts d’ells professionals de la biomedicina, han exposat la seua precària situació en reiterades ocasions al Comité d’Empresa del IIS La Fe, tant a la Direcció del Centre com al patronat que el regeix, la presidenta del qual és la Consellera de Sanitat Ana Barceló; en la Conselleria de Sanitat i en la Conselleria d’Hisenda.

A causa de la falta de la resposta per a normalitzar la situació laboral en l’Institut d’Investigació de la Fe ja són diverses les protestes que s’han realitzat per a reivindicar els drets dels biomèdics i altres professionals del centre d’investigació.

Des del Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana ens sumem a la seua protesta i a la seua lluita per normalitzar la situació laboral dels biomèdics de la Fe; així com per posar en valor l’important treball d’investigació que aquests professionals realitzen dia rere dia.

Així les coses, ens unim al seu lema, “Sense ciència no hi ha futur” i reivindiquem la importància de la investigació sanitària.

Related Posts

Top