Un Rosco de ‘Pasapalabra’ contra la ciència precària en l’Institut d’Investigació Sanitària de la Fe

Els treballadors de l’Institut d’Investigació Sanitària de la Fe s’han manifestat una setmana més, i ja van deu, enfront del centre hospitalari per a reclamar unes condicions laborals dignes i denunciar la inestabilitat temporal del centre que, segons assenyalen, compta amb el 98,6% de contractes temporals.

Aquesta setmana els treballadors de la Fe han protestat d’una forma diferent. I és que han creat un Rosco, a l’estil del programa televisiu Pasapalabra, al qual han anomenat “Rosco de la Ciència Precària”. Així, s’han formulat preguntes amb les lletres de l’abecedari relacionades amb les dificultades del centre d’investigació biomèdica.

Cal assenyalar que, segons indiquen des de l’IIS La Fe, en el centre treballen al voltant de 350 persones, de les quals 5 són indefinides, repartides entre les àrees de gestió, Unitats Científic Tecnològiques de suport a la investigació i grups d’investigació. Entre tots ells duen a terme 900 Projectes d’Investigació en salut i prop de 1000 assajos clínics destinats a intentar buscar solució a malalties com l’Alzheimer, el Càncer o l’ELA.

Related Posts

Top