Triomf de la nit de la biotecnologia de la Comunitat Valenciana

– El Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana va estar representat per la vicedegana i presidenta de Bioval, Ángela Pérez

“Estem molt feliços d’aquesta sisena edició de la Nit Biotec. Aquest esdeveniment és cada vegada més plural i concentra no sols a aquelles persones i empreses que ens dediquem al sector de la biotecnologia, sinó que agrupa també a tots aquells que ens donen suport, inverteixen i aposten perquè es continue treballant i exportant el nostre talent i idees a l’exterior” ha afirmat la vicedegana del Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana (COBCV) i presidenta de Bioval, Ángela Pérez.

La Nit Biotec va reunir ahir en el BioHub VLC a més de dues-centes persones relacionades amb el món de la biotecnologia. Una nit en la qual es va gaudir amb les xarrades de Damià Tormo, Diego Orzáez i Lucía Almagro i l’activitat BioDates.

El plat fort de la jornada va ser el lliurament dels premis Bioval 2023 que enguany han recaigut en: Madeinplant com a millor Proposta de Valor; Marta García Escola, premi Lideratge Femení; Luis Chimeno millor Talent Jove; Lucía Almagro premi a la divulgació biotec; i Evolving Therapeutics com a millor associat Bioval. “Des de Bioval estem molt orgullosos de visibilitzar tot aquest talent contribuint a donar-los una xutada d’energia perquè continuen amb les seues investigacions i la seua gran labor de futur” ha ressaltat Ángela Pérez.

La vicedegana també ha tingut paraules per als col·legiats i col·legiades del COBCV, als qui anima “que es vagen sumant a tots els esdeveniments Biotec que se celebren a la ciutat, aportant el talent i contribuint al desenvolupament de la nostra professió. Tots els que formem part del Col·legi sabem que som una entitat molt diversa que engloba molts sectors d’activitat amb un gran valor per al desenvolupament i futur de la nostra societat”.

Related Posts

Top