El Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana inaugura seu en BioHub VLC

Esta mateixa vesprada s’ha dut a terme la inauguració de la nova seu del Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana (COBCV) situada en les oficines de BioHub VLC, carrer Travessia s/n de la Marina de València. La nova seu del COBCV compta amb totes les comoditats oferides per BioHub VLC: sala de reunions, cafeteria o espai de networking. “Des del Col·legi estem súper feliços i orgullosos de tindre la nostra nova seu en un espai tan únic com este. Un centre en el que la innovació és protagonista i que ens dona l’oportunitat de créixer i remar cap al futur de forma unida. Estem envoltats de professionals que miren cap avant igual que ho fem nosaltres i això demostra la nostra gran aposta i compromís per la nostra professió i tots els sectors BIO” ha afirmat la vicedegana, Ángela Pérez.

L’esdeveniment, en el qual el networking ha sigut clau, ha comptat amb l’assistència del degà del COBCV fins al moment, Francisco J. Espinós; la vicedegana, Ángela Pérez; vicerectores de la UPV i la Universitat de València i un centenar de col·legiats, col·legiades i companys d’oficines del BioHub VLC entre altres.

Durant la seua intervenció, Francisco J. Espinós, actual Director General de Pesca de la Generalitat Valenciana, ha anunciat la seua renúncia al càrrec de degà i li ha cedit el testimoni a la vicedegana, Ángela Pérez.

-Mirant al futur

Amb la nova seu, situada en un centre amb múltiples vinculacions amb la biologia, el COBCV reforça la seua aposta d’atenció i prestació de serveis als col·legiats. Des de la seua fundació el Col·legi representa i defensa a biòlegs, bioquímics, biomèdics, biotecnòlegs i titulats en Ciències de la Mar. L’entitat és la representant de la Comunitat Valenciana en el Consell de Col·legis Oficials de Biòlegs d’Espanya. Els col·legiats tenen accés a accions formatives, assegurança de responsabilitat civil, assessoria jurídica, butlletins informatius i defensa activa de la professió.

El COBCV atén els seus professionals en àmbits diversos com el medi ambient, la sanitat, la nutrició, la investigació, l’àmbit docent i la producció i la qualitat agroalimentària.

De la mateixa manera, els col·legiats disposen del servei de finestreta única i certificats oficials. Amb la nova seu s’ampliarà el catàleg de serveis i prestacions que s’ofereix als col·legiats i es disposarà d’un espai més adequat per a atendre’ls.

Related Posts

Top