Seminari web del Col·legi Oficial de Biòlegs d’Euskadi: “EL DIA A DIA D’UN PROJECTE PER A RECUPERAR UNA ESPÈCIE EN PERILL D’EXTINCIÓ”

Organitzat per a donar a conéixer el dia a dia d’un projecte per a recuperar una espècie en perill d’extinció: els susliks (Spermophilus citellus) són xicotets esquirols de terra, endèmiques a Europa central i en perill d’extinció a la República Txeca. Aquests curiosos animals tenen un enorme potencial com a espècie bandera: les accions necessàries per a protegir els seus hàbitats beneficien també a moltes altres espècies.

S’exposaran les diferents activitats que ALKA Wildlife està desenvolupant per a estudiar la biologia i comportament d’aquests esquirols, donar-les a conéixer, i per a conservar i recuperar de manera sostenible les seues escasses poblacions.

Serà el 2 de març a les 19.30 hores.

Informació: Seminario web: “El día a día de un proyecto para recuperar una especie en peligro de extinción” ( 2 MARZ 2022) – Actividades y Cursos – Colegio Oficial de Biólogos de Euskadi (cobeuskadi.es)

Related Posts

Top