Seminari web del col·legi de biòlegs d’Euskadi “Divulgación científica: educación y ciudadanía”

Ponent: Dr. EDUARDO ANGULO PINEDO
Professor jubilat de Biologia Cel·lular de la UPV/EHU. Doctor en Biologia Cel·lular en 1984. Investigació en la relació entre contaminació, toxicologia i biologia cel·lular. Dedicat a la divulgació científica les últimes dues dècades, col·laborant en periòdics, televisió i col·laboració en Ràdio Euskadi, a més de la publicació de diversos llibres.

“Cal portar la ciència als ciutadans. La nostra societat es basa en coneixements científics, com hem vist amb la pandèmia. Cal prendre decisions basades en la ciència, però matisades per la política perquè arribaran a tota la societat. Per a això és necessari que el coneixement científic impregne la societat i que, per això, es puguen prendre les decisions més adequades.”

Data: 6 d’abril
Hora: 18.30 h.
Lloc: En línia. Plataforma Zoom
Idioma: Castellà
Metodologia: Les persones registrades podran intervenir en el seminari fent preguntes o comentaris mitjançant un xat per escrit. Al final de l’exposició el ponent intervindrà explicant i comentant les preguntes que hagen anat sorgint al llarg del seminari.

SEMINARI GRATUÏT. IMPRESCINDIBLE INSCRIURE’S ABANS DEL 6 D’ABRIL.

INSCRIPCIÓ:
1. Registrar-se amb anticipació suficient en el seminari entrant en: Inscripción a la reunión – Zoom
2. Rebràs en el teu correu electrònic un enllaç per a poder participar en el seminari.
3. Tan sols necessitaràs un dispositiu (ordinador, tauleta, telèfon intel·ligent, etc.) amb un navegador i connexió a internet. Uns minuts abans de l’hora de convocatòria només has d’anar a l’enllaç que se t’ha proporcionat.

Related Posts

Top