Sanitat ofereix 51 places BIR per a 2020

(MADRID 13 DE SETEMBRE DE 2019). El Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social ha fet pública la convocatòria de l’oferta de places de Formació Sanitària Especialitzada (FSE).

D’aquesta forma, segons el BOE publicat el dilluns 9 de setembre, es convoquen 51 places per a titulats en Biologia i especialitats relacionades. Així, s’ofereixen 15 places en Anàlisis Clíniques, 12 en Bioquímica Clínica, 14 en Immunologia i 10 en Microbiologia i Parasitologia.

Des del Consell General de Col·legis Oficials de Biòlegs i Biòlogues (CGCOB) es destaca l’ampliació de places per a biòlegs i biòlogues respecte al passat any. Cal recordar que es van oferir 49 places BIR (el MIR en Biologia), dues menys que en la present convocatòria.

Així, les places oferides corresponen a: C.H. Torrecárdenas (Almeria) 1 anàlisis clíniques; H. Universitari Puerta del Mar (Cadis) 1 en Bioquímica Clínica i 1 en Immunologia; H. Universitari Virgen de las Nieves (Granada) 1 en Immunologia; H. Universitari San Cecilio (Granada) 1 en Bioquímica Clínica; H. Universitari Virgen del Rocío (Sevilla) 1 en Bioquímica Clínica i 1 en Immunologia; H. Universitari Virgen Macarena (Sevilla) 1 en Anàlisis Clíniques; H. Clínic Universitari Lozano Blesa (Saragossa) 1 en Bioquímica Clínica; H. Universitari Marques de Valdecilla (Santander) 1 en Bioquímica Clínica i 1 en Immunologia; H. General Universitario de Ciudad Real 1 en Anàlisis Clíniques; C.H. de Toledo 1 en Bioquímica Clínica; H. Universitari Vall d’Hebron (Barcelona) 1 en Bioquímica Clínica i 1 en Immunologia; H. Clínic de Barcelona 1 en Bioquímica Clínica i 1 en Microbiologia i Parasitologia; H. de la Santa Creu i Sant Pau (Barcelona) 1 en Immunologia; H. Universitari Germans Trias i Pujol (Badalona) 1 en Anàlisis Clíniques; H. Universitari Arnau de Vilanova (Lleida) 1 en Anàlisis Clíniques; H. Universitari Sant Joan de Reus 1 en Anàlisis Clíniques; H. de Tortosa Verge de la Cinta 1 en Anàlisis Clíniques; C.H. Universitari de Santiago de Compostel·la 1 en Anàlisis Clíniques i 1 en Microbiologia i Parasitologia; C.H. Universitari de Pontevedra 1 en Microbiologia i Parasitologia; C.H. Universitari Sta. Mª Del Rosell -Sta. Lucía de Cartagena 1 en Anàlisis Clíniques; H. de San Pedro (Logronyo) 1 en Anàlisis Clíniques; H. Universitari Són Espases (Palma de Mallorca) 1 en Anàlisis Clíniques, 1 en Immunologia i 1 en Microbiologia i Parasitologia; H. Universitari Cruces (Barakaldo) 1 en Anàlisis Clíniques; H. Universitari Central de Asturias (Oviedo) 1 en Immunologia i 1 en Microbiologia i Parasitologia; H. Universitari La Paz (Madrid) 1 en Anàlisis Clíniques i 1 en Immunologia; H. Universitari Ramón y Cajal (Madrid) 1 en Bioquímica Clínica i 1 en Immunologia; H. Universitari Puerta de Hierro (Majadahonda) 1 en Bioquímica Clínica; H. Universitat Clínic San Carlos (Madrid) 1 en Bioquímica Clínica i 1 en Immunologia; H. Universitari de la Princesa (Madrid) 1 en Immunologia; H. General Universitari Gregorio Marañón (Madrid) 1 en Bioquímica Clínica i 1 en Immunologia; H. Universitari Severo Ochoa (Leganés) 1 en Microbiologia i Parasitologia; H. Universitari Fundació Alcorcón 1 en Anàlisis Clíniques; C.H. de Navarra (Pamplona) 2 en Microbiologia i Parasitologia; Clínica Universitat de Navarra (Pamplona) 1 en Immunologia; H. General Universitari d’Alacant (Alacant) 1 en Microbiologia i Parasitologia i H. Universitari i Politècnic La Fe (València) 1 en Microbiologia i Parasitologia.

Així mateix, es recorda que el termini de presentació de sol·licituds per a la realització del BIR és d’un mes des de la publicació del BOE. Per a més informació consultar amb cada col·legi territorial.

Related Posts

Top