Els biòlegs superen els 1.000 col·legiats i segueixen amb la campanya de col·legiació

El Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana ha superat la barrera dels 1.000 col·legiats. Des de 2018 es ve desenvolupant una campanya en la qual, mitjançant vídeos de professionals, es fa una crida perquè els biòlegs de Castelló, València i Alacant s’integren en el Col·legi. En els vídeos s’expliquen els diferents vessants de la professió.

Amb la campanya en les xarxes socials i la campanya interna el COBCV anima a tots els biòlegs i professionals especialitzats en biotecnologia, bioquímica, biomedicina, biociències del mar o bioinformàtica entre altres a unir-se al Col·legi i a lluitar per la professió.

El col·legi té seu a València, des d’on també s’atén a Castelló, i delegació a Alacant.

Per a exercir la professió és necessari estar col·legiat. El Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana ofereix defensa professional, formació, informació sobre ofertes d’ocupació i beques, descomptes en productes i serveis i informació pròxima i personalitzada per a tots els col·legiats. Així mateix també exerceix labors d’assessoria jurídica i disposa de la pòlissa de responsabilitat civil professional.

-Al dia

Un dels principals avantatges dels col·legiats és que des de la secretaria del COBCV se’ls manté al dia en les ofertes d’ocupació que es convoquen en tota Espanya.

Els col·legiats reben puntualment els correus electrònics amb tota la informació.

A més, cada mes, s’edita un butlletí informatiu amb més de 40 pàgines en el qual es recullen ofertes d’ocupació, legislació, premis i iniciatives de defensa de la professió.

El col·legi també manté actives les seues xarxes socials i disposa de canals d’informació en Facebook, Linkedin, Instagram i Twitter a més de la seua pàgina web www.cobcv.com amb un apartat específic per als col·legiats.

Related Posts

Top