Levante EMV premia la labor dels biòlegs enfront de la Covid19

El Grup Prensa Ibérica – Zeta entregarà la setmana que ve els Premis Levante que, en aquesta cinquena edició, premien la labor i el paper fonamental i imprescindible dels biòlegs i biòlogues enfront de la pandèmia de Covid19.

El dilluns que ve, 14 de setembre, en un acte íntim adaptat a les mesures sanitàries enfront de la Covid19 al pati de la Beneficència de València, el Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana (COBCV)- juntament amb el de Metges València, Infermeria València, Farmacèutics i Veterinaris- recollirà el premi destinat als Col·lectius de Sanitaris.

En representació del Col·legi assistirà el doctor Joan Pedrola, membre de la Junta Directiva del COBCV, amb una gran trajectòria a la seua esquena sent Doctor en Ciències Biològiques i, entre d’altres, havent ocupat el càrrec, durant 20 anys, de director científic de l’Estació Internacional de Biologia Mediterrània de Girona, ostentant posteriorment el càrrec de vicedirector de l’Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva (Centre d’Investigació de la Universitat de València) i exercint com a professor titular de Biomedicina i Biotecnologia en la Universitat de València. Pedrola ha realitzat múltiples publicacions científiques, les més recents d’aquest mateix any, sobre evolució genòmica de DNA mitocondrial i sobre biologia evolutiva de genomes. El guardó serà entregat per Ximo Puig, President de la Generalitat Valenciana; Paola Dominguín i Ibán Molina, delegat Institucional d’Iberdrola a la Comunitat Valenciana – Iberdrola és patrocinador global dels premis-.

Cal indicar que durant la resta de la setmana Levante EMV reconeixerà, també, la labor dels altres herois en la lluita contra la Covid19 com són: Cadena Agroalimentària; Serveis de Neteja; Cossos i forces de seguretat de l’Estat i Entitats Solidàries.

Related Posts

Top