La biologia a la Comunitat Valenciana té nom de dona

El Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana (COBCV) ha registrat un augment de col·legiacions i precol·legiacions en els últims mesos. Un augment en el qual, a més, destaca un element clau: hi ha més col·legiades que col·legiats. I és que, dels 1.073 inscrits en el COBCV a 30 de setembre, 652 eren dones; el que suposa més d’un 60%. Una dada que no és nova per al col·lectiu, ja que, mirant enrere i revisant l’històric de registres, s’aprecia que un 60’61% són col·legiades.

Així mateix, cal recordar que formar part del COBCV comporta diferents beneficis i avantatges. Així, a més de pertànyer a un grup unit i que lluita de manera conjunta i activa pel futur i la millora en la professió, s’ajuda a crear contactes i sinergies entre els col·legiats i col·legiades, s’ofereixen descomptes a cursos formatius, es compta amb assessorament legal i s’envien butlletins informatius amb ofertes d’ocupació i novetats en el sector.

En el cas de la precol·legiació, és important indicar que aquesta és gratuïta per als i les joves que cursen l’últim any de carrera.

Related Posts

Top