El Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana lluita per la conservació forestal

– Llicenciat en Ciències Biològiques amb un postgrau en Gestió Ambiental, Avaluació d’Impacte i Legislació, Joan Aguado ha sigut nomenat representant del COBCV en la Mesa Forestal de la Generalitat

El Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana (COBCV) ha nomenat al col·legiat Joan Aguado com el seu representant en la Mesa Forestal de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Energètica. Aquest òrgan de participació i consulta està integrat per diferents entitats i treballa en l’anàlisi dels assumptes forestals per a trobar solucions als problemes que puguen aparéixer.

Col·legiat des de l’any 2000, Aguado és llicenciat en Ciències Biològiques amb un postgrau en Gestió Ambiental, Avaluació d’Impacte i Legislació; i actualment cap de secció de Desenvolupament Sostenible de la Diputació de València, dins del servei de Medi Ambient. Allí treballa, entre d’altres, en àmbits com l’energia sostenible, el canvi climàtic, la infraestructura verda i l’educació i sensibilització ambiental.

Molt vinculat a la gestió ambiental i coneixedor tant de l’àmbit públic com del privat, Joan Aguado ressalta que la “realitat forestal no és una sinó diverses i necessàriament complementàries. La meua preocupació és aportar la nostra perspectiva com a biòlegs per a poder contribuir, al costat de les altres visions, a crear un marc de diàleg, treball i gestió que permeta millorar l’estat del bosc i assegurar una gestió i aprofitament sostenible”.

Related Posts

Top