El degà del COBCV entregarà a Ángela Pérez Pérez el reconeixement de Membre d’Honor en el Fòrum d’Ocupació de la UPV

El Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana participarà els dies 11 i 12 de maig en el Fòrum d’Ocupació de la Universitat Politècnica de València.

Amb un estand promocional propi, on oferir informació sobre els serveis del Col·legi i els avantatges de la col·legiació, el COBCV compartirà recinte amb més de 135 empreses capdavanteres i institucions.

Així mateix, durant el transcurs de l’esdeveniment l’11 de maig, el degà, Francisco J. Espinós, entregarà el reconeixement de Membre d’Honor a Ángela Pérez Pérez, llicenciada en Ciències Biològiques i, actualment, VP Life Science en l’empresa Health In Code enfocada a la medicina genòmica.

“Per al Col·legi és un prestigi comptar amb referents com Ángela Pérez Pérez entre els col·legiats i així ho volem mostrar entregant-li la distinció de Membre d’Honor” afirma el degà, qui afig que “hem vist en el Fòrum d’Ocupació una oportunitat única per a entregar el premi i, al seu torn, donar a conéixer la gran labor que realitza el nostre col·lectiu”.

Related Posts

Top