Ángela Pérez Pérez rep el guardó de Membre d’Honor del Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana

– El premi s’ha entregat en el punt informatiu del COBCV en el Fòrum d’Ocupació de la UPV

Vicepresidenta Life Science de Health In Code i Presidenta de Bioval, Ángela Pérez Pérez ha sigut reconeguda, gràcies a la seua trajectòria professional, com a Membre d’Honor del Col·legi Oficial de Biòlegs (COBCV) per a l’exercici 2021-2022. Un reconeixement que li va ser entregat ahir pel degà, Francisco J. Espinós, i el secretari del Col·legi, Vicent Sancho, durant el Fòrum d’Ocupació de la Universitat Politècnica de València (UPV).

“Estic francament orgullosa i espere que el reconeixement servisca d’exemple per a moltes altres biòlogues o biòlegs. Moltes vegades necessitem un referent o una via a seguir i si aquest reconeixement, si humilment la meua trajectòria, pot servir perquè unes i uns altres pensen que les coses són possibles i que es poden aconseguir estic encantada de rebre el premi i compartir la meua experiència” afirma Ángela Pérez Pérez.

Un guardó nou l’escultura del qual ha sigut creada per l’artista Rafael Amoròs especialment per alCOBCV. “El logotip del Col·legi de Biòlegs és l’hèlice de l’ADN que, a més, simbòlicament, va ser un descobriment molt important per a la vida. A partir d’ací he volgut pegar-li una volta, amb una identitat pròpia, de manera creativa i acostant-ho al meu estil personal” ressalta l’artista qui, al seu torn, agraeix al Col·legi l’oportunitat d’haver realitzat l’obra. Una obra que ha sigut gratament recollida per Pérez, per a qui l’ADN “ho ha sigut tot a nivell professional i personal”.

“Com a Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana estem molt satisfets amb l’obra realitzada per Rafael Amoròs i, com no, amb el bon acolliment que ha tingut per part de la nostra guardonada” indica el degà. “Ángela és un exemple d’emprenedoria, professionalitat i cultura d’esforç, la qual cosa la converteix en un referent a seguir per molts joves graduats en Ciències de la Vida que busquen un desenvolupament a futur en la nostra professió” contínua Espinós.

El COBCV està aquests dies, 11 i 12 de maig, en el Fòrum d’Ocupació de la UPV informant sobre la importància de la col·legiació i els avantatges que presenta pertànyer al Col·legi.

Related Posts

Top