El Consell General de Col·legis Oficials de Biòlegs li ‘donarà la volta’ al món amb el Projecte ‘Oceania’

-Es busquen joves entre 20 i 30 anys, intrèpids i conscienciats amb desenvolupament sostenible

El Consell General de Col·legis Oficials de Biòlegs (CGCOB) forma part del Projecte ‘Oceania’ amb el qual es busca recórrer el planeta per a ‘donar-li la volta’ al món.

‘Oceania’ recorrerà el món, bé a peu bé amb vaixell, per a buscar solucions als problemes de l’agenda 2030 estretament relacionats amb el desenvolupament sostenible. Així, els participants s’implicaran a posar fi a la pobresa, millorar l’educació i la salut, protegir la biodiversitat, boscos i oceans i acabar amb les desigualtats entre molts altres.

El CGCOB forma part de la comissió de l’Expedició i col·laborarà estretament en cada pas del camí. Des de l’assessoria científica fins a la col·laboració en la confecció dels capítols de ficció. ‘Oceania’ és un impuls per als joves científics i al seu torn aquests ho són per a ‘Oceania’ i, per tant, és una oportunitat per a tots aquells col·legiats i precol·legiats que vulguen formar part del projecte. Veracitat científica, ciència i entreteniment poden anar de la mà.

Quant a l’Expedició ‘Oceania’ cal assenyalar que es busquen joves d’entre 20 i 30 anys, graduats, intrèpids, sense por a les càmeres i amb bon domini de l’anglés per a formar part d’un projecte que canviarà el món. Durant dos anys es duran a terme diferents accions de millora i solució de problemes reals. A més, es gravarà un documental sobre el viscut durant l’Expedició i la plataforma de continguts Netflix durà a terme una sèrie de ficció basada en els dos anys de vivències i aventures per un futur més sostenible.

Cal assenyalar que l’Expedició ‘Oceania’ compta amb grans professionals com Sergio Oksman (Goya al Millor Curtmetratge en 2013) qui dirigirà la sèrie documental, Alejandro Bazzano (La Casa de Papel) al capdavant de la sèrie de ficció i l’expert en clima i meteorologia Mario Picazo. Juntament amb el documental i la sèrie de ficció també es pretén dur a terme un projecte musical amb músics internacionals per a crear el Soundtrack de l’Agenda 2030 i una sèrie de formats televisius basats en els Objectius del Desenvolupament Sostenible.

Aquells interessats a participar, els qui seran anomenats Odsiders, han de saber que el càsting comença el 26 de juny i finalitza el 31 de juliol. Per a més informació sobre l’Expedició ‘Oceania’ visitar la web oficial
www.expedicionoceania.com

VÍDEOS PROMOCIONALS DE L’EXPEDICIÓ: https://www.youtube.com/channel/ucqgeykr8bmm1wew9ahv-etq

Related Posts

Top