El Consell General de Biòlegs impulsa una innovadora plataforma formativa

-Biodemecum compta amb 47 cursos 100% online impartits per experts

(MADRID 19 DE FEBRER DE 2019). Els Col·legis Oficials de Biòlegs, a través del Consell General de Col·legis Oficials de Biòlegs, han posat en marxa una innovadora plataforma de formació continuada amb cursos 100% online. Biodemecum, nom del nou portal, ofereix diversos cursos de formació online per a col·legiats relacionats amb diverses àrees professionals com a sanitat, qualitat, formació o medi ambient. En aquests moments, l’oferta formativa compta amb 47 cursos inicials que s’aniran ampliant amb el pas del temps.

Cal assenyalar que tots els cursos són impartits per biòlegs col·legiats experts en la matèria a impartir.

Els passos per a formar part dels cursos de formació són els següents: accedir a www.biodemecum.com, registrar-se i inscriure en el curs en el qual s’està interessat. L’oferta formativa compta amb un preu especial per a tots els col·legiats, els qui, a més, compten amb preferència en l’ordre d’inscripció.

-Oferta oberta
A més dels biòlegs col·legiats, a l’oferta formativa podran accedir professionals d’altres àrees i especialitats interessats.

Així mateix, les categories en les quals s’estructura la plataforma són: Sanitat, Indústria alimentària, Qualitat i prevenció de riscos laborals, Medi ambient, Agricultura i pesca, Educació i investigació i Iniciativa empresarial.

Els 47 cursos seleccionats per a començar a la plataforma s’obriran de forma progressiva al març, abril i maig. Per a més informació sobre les dates d’inici i període d’inscripció consultar en Biodemecum.

Related Posts

Top