El COBCV en el debat “Polítiques ambientals a la ciutat de València” de Terra Crítica

El dilluns 20 maig a les 19h el Col·legi Territorial d’Arquitectes de València (carrer Hernán Cortés núm.6) acollirà un debat electoral sobre medi ambient i sostenibilitat a València. L’esdeveniment, obert al públic, està organitzat per Terra Crítica.

A més de diferents agrupacions polítiques, també tindran veu els col·lectius València amb bici, Fridays For Future i València per l’Aire. D’altra banda, hi haurà una ‘fila zero’ amb diferents professionals i experts de reconeguda trajectòria i preocupació pels problemes ambientals.

D’aquesta forma, tindran la paraula Benjamín Pérez representant del Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana, l’arquitecte Carles Dolç des de Terra Crítica, J.M. Felisi de València per l’Aire, Marian Sintes per València amb bici-A.E. Agró. El ponent per Fridays per Future encara està per determinar. De la mateixa manera, els grups polítics que participaran seran el Grup Municipal Popular, Grup Municipal Compromís, Grup Municipal Ciudadanos, Grup Municipal Socialista i Grup Municipal València en Comú.

El debat serà moderat per Joan Olmos, coordinador de Terra Crítica.
El Colegio Oficial de Biólogos de la Comunitat Valenciana en el debate “Políticas ambientales en la ciudad de Valencia” de Terra Crítica

Related Posts

Top