El COBCV tres mesos al costat dels biòlegs sanitaris de la Fe

Un nou dimecres, des de fa més de tres mesos, els investigadors i treballadors de l’Institut d’Investigació Sanitària La Fe s’han manifestat enfront de les portes del centre de salut per a reivindicar unes condicions de treball dignes. Cal recordar que la taxa de temporalitat en el centre d’investigació és del 98% i que molts dels treballadors ho fan amb contractes no concordes a la seua categoria o treball real.

El Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana ha donat suport una setmana més als treballadors del centre d’investigació de la Fe i segueix amb ells en la seua lluita per a treballar amb condicions dignes que permeta el desenvolupament i avanç de la medicina.

Així les coses, a causa de la celebració diumenge que ve del Dia Mundial de la Malaltia Inflamatòria Intestinal, Susana Martí, secretària de l’Associació de Crohn i Colitis Ulcerosa de la Comunitat Valenciana (ACCU), i Beatriz Mateos, coordinadora del grup jove de ACCU i investigadora de l’IIS La Fe, han volgut unir-se la concentració. Així, han participat en la lectura del manifest reivindicatiu posant l’accent en la importància de la investigació per a continuar avançant en el coneixement i estudi de malalties com el Chron i la Colitis Ulcerosa i així donar majors possibilitats de tractament als pacients millorant de forma substancial la seua qualitat de vida.

Related Posts

Top