El Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana envia l’últim butlletí de 2019 amb noves ofertes professionals i formatives

El Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana (COBCV) ha fet arribar als seus col·legiats i col·legiades l’últim butlletí informatiu de 2019, corresponent al mes de desembre, amb les últimes novetats en cursos, ofertes d’ocupació i avantatges de formar part del Col·legi.

D’aquesta forma, el butlletí recull ofertes d’ocupació tant a la Comunitat Valenciana com en altres punts d’Espanya a les quals poden optar els professionals de la biologia. De la mateixa manera, es donen a conéixer diversos cursos formatius a nivell nacional tant presencials com online. En aquests últims, cal destacar l’oferta de formació del Consejo General de Colegios Oficiales de Biólogos, dins de la plataforma Biodemecum.

Els col·legiats i col·legiades reben informació sobre jornades i congressos a les quals poden assistir i que poden resultar d’interés per al seu camp d’estudi i/o treball. A més, el butlletí conté un apartat dedicat a beques, ajudes i premis a les quals poden optar els col·legiats i col·legiades.

Cal assenyalar que el butlletí informatiu mensual del COBCV també inclou, entre altres, les notes de premsa enviades pel Col·legi durant el mes anterior, diverses actualitzacions de legislació, iniciatives pròpies del Col·legi com a concursos i descomptes per a col·legiats i col·legiades.

Related Posts

Top