El COBCV participa en la jornada d’Agricultura i Biodiversitat d’Aliats per la Biodiversitat

Una representació del Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana (COBCV) ha participat en la jornada “Agricultura i Biodiversitat” d’Aliats per la Biodiversitat en la qual s’han donat cita experts i interessats en biologia, agricultura i ramaderia entre altres.

D’aquesta forma, els assistents van participar en la presentació de propostes conjuntes entre ONG i empreses per a aconseguir una activitat agrària respectuosa amb el medi ambient i en la de diversos projectes relacionats amb l’agricultura i ramaderia sostenible. Així mateix, els participants van visitar el banc de llavors de l’Estació Experimental Agrària de Carcaixent, en el qual es guarden les varietats autòctones.

Finalment, membres del COBCV van participar en la cinquena assemblea d’Aliats per la Biodiversitat, en la qual es va valorar el funcionament de l’organisme i es van posar sobre la taula diversos projectes de futur. Un futur que, segons el COBCV, “serà molt prometedor”.

Cal assenyalar que Aliats per la Biodiversitat és un espai comú de comunicació i col·laboració en el qual participen empreses, associacions no governamentals, administracions i centres d’educació i investigació. Junts comparteixen experiències i projectes comuns amb la finalitat de conservar i millorar la biodiversitat valenciana.

Related Posts

Top