Aquest divendres acaba el termini per a presentar propostes docents al BIODEMECUM

(MADRID 27 DE NOVEMBRE 2019). La plataforma de formació online del Consell General de Col·legis Oficials de Biòlegs (CGCOB), el BIODEMECUM, va iniciar el mes d’octubre passat la convocatòria de presentació de sol·licituds de propostes formatives i nous docents que finalitza aquest mateix divendres 29 de novembre.

D’aquesta forma, segons ha assenyalat Fabiola Naranjo, coordinadora de formació del Consell, s’estan rebent propostes “de gran interés” i en les setmanes passades s’ha obtingut una alta participació per part dels col·legiats i col·legiades interessats a ser docents de la plataforma.

Amb aquestes noves propostes formatives es pretén ampliar l’oferta de cara a 2020. El BIODEMECUM és una eina amb doble vessant. D’una banda, permet als col·legiats i col·legiades experts en diferents matèries traslladar els seus coneixements. Per l’altra, col·legiats, col·legiades, precol·legiats, precol·legiades i públic en general interessat pot adquirir nous coneixements amb la biologia com a eix central de la mà d’experts.

D’aquesta forma, cal recordar que les matèries que s’imparteixen dins del BIODEMECUM s’engloben en: sanitat, medi ambient, agricultura, docència, qualitat i investigació. Així mateix, en la present convocatòria de cursos s’ha buscat ampliar l’oferta en matèries específiques com: especialitats sanitàries; actuacions i recursos ambientals; legislació aplicada; actualitzacions agrobiologia 1r i 2n sector; producció alimentària i qualitat.

Finalment, assenyalar que totes les propostes rebudes seran analitzades per un Comité Avaluador que resoldrà abans de finals d’any quines entren a formar part de l’oferta formativa del Consell. A més, destacar que l’autoria i propietat de cada curs acceptat serà reconeguda al docent col·legiat que el desenvolupe, comptant est amb assistència tècnica per part de l’àrea de formació del CGCOB per al muntatge i digitalització de tots els recursos formatius.

Related Posts

Top