El COBCV a les Corts Valencianes: subcomissió sobre la gestió de l’aigua a la Comunitat Valenciana

En el Palau de les Corts Valencianes ha tingut lloc la compareixença del degà del COBCV, J. Ignacio Lacomba, i del biòleg Ricardo Almenar com a expert en la matèria a tractar, en la subcomissió creada per a analitzar la situació de la gestió de l’aigua a la Comunitat Valenciana i de les alternatives existents davant el canvi climàtic.

Per al COBCV és fonamental que en la Cambra que representa als valencians s’escolten les propostes del nostre col·lectiu professional i per aquest motiu va sol·licitar en el seu moment a les Corts Valencianes participar en els processos legislatius i en les comissions d’estudi i recerca sobre tots els temes que concerneixen la biologia.

Així doncs, les Corts Valencianes han inclòs als biòlegs com a part activa en la recollida d’informació i com a font d’opinions expertes per als dictàmens que elaboraran les comissions de treball.

La següent compareixença del COBCV en les Corts se celebrarà el dia 21 de febrer dins de la Comissió d’Investigació per a determinar els motius de la contaminació dels aqüífers, incidint especialment en els casos de la Ribera.

Related Posts

Top