Climathon VLC 2020 de l’Administració Local de València

La Fundació Politècnica de la Comunitat Valenciana està seleccionant talent, entre altres perfils, biòlegs, bioquímics-biomèdics, biotecnòlegs i titulats en Ciències de la Mar per a participar en el Climathon VLC 2020 de l’Administració Local de València, una competició que se celebrarà els dies 13 i 14 de novembre en remot.

Divendres 13 de novembre de 15 hores a 23 h i dissabte 14 de novembre de 9 hores a 23 h.

L’Administració Local de València plantejarà quatre reptes reals relacionats amb seguretat i sostenibilitat amb un component social important. Finalment seran 40 les persones seleccionades per a participar i competir per equips per a proposar les millors solucions. Competiran 8 equips de 5 integrants cadascun, formats per perfils multidisciplinaris. En la resolució de cadascun dels 4 reptes treballaran 2 dels 8 equips de manera independent per a proposar solucions diferents del mateix repte. Els equips compten amb mentors experts en creativitat i innovació que facilitaran la labor dels participants seleccionats i dels quals poder aprendre metodologies d’innovació i com afrontar els reptes.

És una competició en la qual tots parteixen amb les mateixes opcions. En començar, ningú, excepte l’organització, sap amb qui formarà equip ni en quin repte treballarà. Els participants seleccionats posaran a prova el seu talent, la seua capacitat per a treballar en equip i la seua creativitat, compartint i aprenent de companys i de mentors especialistes en creativitat i metodologies d’innovació.

Encara que només un equip pot guanyar, tots els participants del hackathon acaben guanyant molt, una experiència única d’aprenentatge no sols a escala professional sinó a escala personal i la satisfacció de contribuir i fer possible que la nostra societat siga millor i, en definitiva, la vida de les persones.

Si t’interessa participar, envia el teu currículum a maite.mateo@bluered.es
També pots contactar en els telèfons 673 924 837 837 i 963 21 50 21

Related Posts

Top