Les investigadores de la Fe alcen la veu contra la precarietat

Un nou matí de dimecres, els investigadors de l’Institut d’Investigació Sanitària de la Fe de València s’han manifestat per a reivindicar un treball digne. El Col•legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana, COBCV, ha volgut donar suport una setmana més a tots els professionals que treballen i investiguen en condicions precàries.

Així les coses, en la manifestació d’aquest dimecres les investigadores han volgut alçar la veu per a manifestar el seu desig de poder conciliar la vida laboral i familiar. Les precàries condicions laborals de l’Institut d’Investigació Sanitària de la Fe, on els contractes temporals són quasi la totalitat, dificulten a les investigadores avançar no solament en la seua vida professional sinó també en la personal, ja que la falta d’estabilitat laboral és un hàndicap per a formar una família.

D’aquesta forma, amb motiu del Dia Internacional de la Dona que se celebra el 8 de març, s’han preguntat per quin serà el futur de totes les joves i xiquetes que vulguen complir el seu somni i lluitar per ser biomèdiques i investigadores sanitàries. Sense oblidar mai quin serà el futur pròxim de tots aquells treballadors i treballadores investigadors de la Fe que lluiten per unes condicions de treball dignes que els permeten avançar en la investigació

Related Posts

Top