La setmana de les espècies invasores 2023 serà del 13 al 21 de maig

La Xarxa Portuguesa per a l’Estudi i Gestió d’Espècies Invasores, la Plataforma INVASORAS.PT, els projectes LIFE STOP Cortaderia i LIFE INVASAQUA, i el Grup Especialista en Invasions Biològiques organitza la “Setmana de les Espècies Invasores 2023: Portugal & Espanya” (SEI 2023). Enguany, compten amb tot el territori espanyol i portuguès per a desenvolupar activitats sobre la temàtica de les espècies exòtiques invasores. La data de la SEI 2023 serà del 13 al 21 de maig de 2023.

Com en edicions anteriors, es poden organitzar les activitats que siguen d’interès, així com triar la modalitat que més convingue (en línia, presencial, teòrica, pràctica, informativa, etc.). L’organització és gratuïta, i des de la coordinació de SEI 2023 donen suport a la difusió de les diferents iniciatives i reuniran totes les activitats en una plataforma comuna: https://www.speco.pt/pt/iniciativas/semana-sobre-especies-invasoras-2023. La participació en SEI 2023 està oberta a tot tipus d’entitats: col·legis, ONG, associacions, ajuntaments, clubs esportius, grups de recerca, grups privats, etc.

Es poden registrar les vostres activitats en el següent formulari: https://airtable.com/shrinheytflrq2kw1. Una vegada validades, les activitats aniran apareixent en la web de SEI 2023, disponible en espanyol i portuguès.

En la web de la SEI 2023 (https://www.speco.pt/pt/iniciativas/semana-sobre-especies-invasoras-2023) podeu accedir a més informació, així com a la Setmana sobre Espècies Invasores e edicions anteriors i els seus resultats. En 2022 van participar 228 entitats que van organitzar 257 activitats, arribant a més de 4400 participants directes a Portugal i Espanya.

Si hi ha algun dubte sobre la participació o organització d’activitats, escriviu a inveco@speco.pt (Portugal), lifestopcortaderia@seo.org o life_invasaqua@um.es (Espanya).

Related Posts

Top