Jornada de certificació de la norma 16636

Data: 26 d’Abril de 2016
Lloc: Parc Científic Universitat de València.
Es tracta de jornada organitzada per ASTERTEC (Associació Nacional de Responsables Tècnics en Control Vectorial) en la qual AENOR presentarà la norma 16636 i exposarà diferents aspectes de la seua implatació.
A més, es presentarà una nova assegurança de R. C. Professional per a responsables tècnics i empreses dissenyat per la multinacional HISCOX. L’assegurança ha sigut revisada i validada per Rafael Casabán Ayala, advocat d’ASTERTEC que garanteix la cobertura de tota responsabilitat a tercers que puga ocasionar el nostre treball. La mercantil ALEMAR ASESORES pararà atenció individualitzada a qui ho requerisca per a la contractació d’aquestes noves cobertures.
La junta directiva d’ASTERTEC ha acordat autoritzar l’entrada lliure a les jornades del pròxim dimarts 26 d’abril, abonant si escau només quota de 50 € per a qui desitge adquirir la publicació de la norma d’ AENOR i el certificat-diploma d’assistència.

Programa: Programa Jornadas AENOR.PDF Fitxa d’inscripció: FICHA INSCRIPCIÓN Enllaç: https://astertec.es/jornadas-sobre-la-certificacion-de-la-norma-16636/

Related Posts

Top