Jornada COBCV sobre custòdia del territori: 14 d’octubre 2016

La Custòdia del Territori es va revelant com una eina idònia per a la conservació, especialment per a entitats i propietaris responsables d’accions i acords de protecció i gestió del patrimoni cultural i natural; aquest patrimoni conté a més les claus d’adaptació a un medi tan dinàmic com és el Mediterrani, resultat de milers d’anys d’interacció entre processos naturals i antròpics.

L’assimilació d’aquestes claus és un recurs estratègic per a la comprensió del nostre entorn, els seus processos i el seu valor.

Conscient d’això, el COBCV està organitzant la Jornada sobre Custòdia i Conservació del Territori que tindrà lloc al Parc Natural de la Serra de Mariola divendres que ve 14 d’octubre.

El punt de trobada des del qual sortirem amb autobús cap a Bocairent serà el Passeig de l’Albereda núm. 39, al costat del Gulliver.
La recepció i presentació es farà en el Mes d’Ull de Canals, Ctra. Alcoi-Banyeres, km. 17,5 de Banyeres de Mariola.

L’assistència per a col·legiats i precol·legiats és gratuïta però heu de reservar-la enviant-nos un correu a aquest efecte abans del 10 d’octubre indicant el vostre nom i telèfon de contacte.

Actualitzarem la informació en ampliar qualsevol detall.

Programa: CUSTÒDIA_programa_val[1]

Related Posts

Top