Exposició “Una visita al genoma” al hall de la Facultat de Farmàcia

Saps què és un gen? Quants creus que tenim? Saps per què hi ha persones intolerants a la lactosa? O amb el cor a la dreta? Què és el daltonisme i per què afecta majoritàriament als homes? Saps per què els gats tricolors son femelles? I saps que tenim cèl·lules programades per morir?
A l’exposició “Una visita al genoma”, volem donar resposta a aquestes i altres preguntes sobre l’herència. “Una Visita al genoma” es pot visitar al hall de la Facultat de Farmàcia entre el 26 de febrer i el 02 de març i, en segon termini, entre el 20 i el 28 de març.

“Una Visita al genoma” no és una exposició a l’ús. Fruit d’un projecte ApS (Aprenentatge i Servei) amb motiu dels 50 anys d’estudis de Biologia a la Universitat de València i dut a terme pel col·lectiu Gemeg (grup per a l’elaboració de materials educatius de genètica) amb col·laboració del COBCV, l’exposició vol visitar els centres de secundària amb l’objectiu de convertir-se en instrument de treball per als estudiants de ciències alhora que de divulgació científica en general. A la mateixa, a partir de gens i cromosomes presentem un bon grapat de conceptes bàsics de genètica així com algunes curiositats. Visita els nostres pòsters i continua gaudint dels mateixos a la xarxa. Hi ha molt que llegir, hi ha molt que aprendre.

https://www.uv.es/pascuall/visitaautoria
https://www.uv.es/pascuall/visitaindex
Tríptic de l’exposició: https://www.uv.es/pascuall/visitatriptic
Per contactar: gemeg@uv.es

Related Posts

Top