Estudi sobre professionals d’Embriologia Clínica: enquesta

ESTUDI SOBRE EL PERFIL I LES CONDICIONS LABORALS D’ELS/LES PROFESSIONALS D’EMBRIOLOGIA CLÍNICA I LA SEUA RELACIÓ AMB LA SALUT FÍSICA I MENTAL

Des del marc I+D, la Universitat de Màlaga al costat de la Universitat de Castella-la Manxa el catedràtic Pablo Fernández-Berrocal i la Dra. Trinidad Sánchez-Núñez, tots dos especialistes en Emocions i Intel·ligència Emocional, dirigeixen aquest estudi amb la col·laboració de l’Embriòleg Sènior del Complex Hospitalari Universitari d’Albacete, Degà del Col·legi Oficial de Biòlegs de Castella-la Manxa i soci d’ASEBIR, Iván Ochando Sánchez.

Els escassos estudis previs mostren que els/les professionals d’Embriologia Clínica són un dels perfils sanitaris que més estrés pateix en l’àmbit laboral juntament amb els cirurgians d’urgències. Donat l’increment de la seua activitat professional és un requisit prioritari avaluar i conéixer a fons les variables que estan incidint en el seu estat de salut i benestar emocional, així com en les condicions laborals per a poder dur a terme pautes de prevenció i intervenció ajustades a les seues necessitats.

Per a precisar la informació s’ha dissenyat una enquesta que consta de tres blocs diferenciats. Emplenar cada bloc no portarà més de 6-7 minuts. Et demanem la teua col·laboració per al benefici de TOTS.

L’enquesta només pot ser contestada pels especialistes en Embriologia Clínica. El temps necessari per a realitzar-la és d’aproximadament 20 minuts.

Accés:
https://www.surveymonkey.co.uk/r/Embriologiaclinica

Top