Els biòlegs podran concórrer al concurs d’idees per al corredor litoral d’Alacant

-Un recurs del Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana permet que els professionals de la biologia siguen reconeguts com a imprescindibles per al projecte

“Els biòlegs són professionals competents” per a la convocatòria del concurs d’idees del Corredor Litoral d’Alacant. Així s’ha resolt per part del Patronat de Turisme i Platges d’Alacant després del recurs presentat pel Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana. Des del col·legi es reivindicava que els biòlegs fossin reconeguts com a titulats competents per als treballs que s’especificaven en la convocatòria.

D’aquesta manera els biòlegs poden participar activament en l’elaboració del projecte bàsic i l’execució del concurs d’idees.

El treball desenvolupat per la direcció del col·legi de biòlegs ha permès corregir les bases que havia publicat inicialment el Patronat de Turisme.

D’aquesta manera per elaborar i desenvolupar els projectes s’haurà de comptar amb un llicenciat en Biologia com a requisit mínim. Altres professionals que també poden participar són arquitectes o enginyers de camins, canals i ports.

Des del Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat s’ha acollit amb satisfacció la rectificació del Patronat de Turisme d’Alacant i s’ha reivindicat el paper dels biòlegs, especialment de cara a una ordenació sostenible del territori que garanteixi el seu futur. Així mateix s’ha insistit en la importància de tenir en compte als llicenciats en biologia en totes les actuacions mediambientals o paisatgístiques que es plantegen des de l’administració o el sector privat.

Related Posts

Top