El Consell General de Col·legis Oficials de Biòlegs llança un butlletí informatiu sobre el Biodemecum

-La plataforma de formació continuada ofereix opcions d’especialització i noves eixides professionals

El Consell General de Col·legis Oficials de Biòlegs ha posat en marxa un sistema de butlletí informatiu sobre el funcionament del Biodemecum, els seus cursos i docents. D’aquesta forma, tots els inscrits en el sistema de bàndols per correu electrònic rebran de forma periòdica informació sobre els cursos disponibles en la plataforma, quines són les eixides professionals dels biòlegs i informació sobre els docents que imparteixen els diferents cursos.

El primer butlletí emés parla de la biologia forense i ho fa avalat per les paraules i l’experiència d’Araceli Vázquez, docent de Biodemecum, biòloga i química i amb 18 anys d’experiència.

Cal recordar que dins de l’oferta formativa de Biodemecum es poden trobar cursos de les següents àrees de treball: sanitat; indústria alimentària; agricultura i pesca; medi ambient; educació i investigació; iniciativa empresarial i cursos de caràcter transversal. Així mateix, els cursos estan oberts a qualsevol professional interessat a realitzar-los, així com a estudiants de grau i postgrau. Assenyalar que per als col·legiats i precol·legiats en qualsevol dels Col·legis Oficials del territori nacional els preus compten amb una tarifa reduïda.

BIODEMECUM

Related Posts

Top