El Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana llança el butlletí de juliol amb ofertes de treball, cursos i descomptes

El Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana (COBCV) ha enviat als seus col·legiats i col·legiades el butlletí informatiu del mes de juliol en el qual es recullen les novetats de les últimes setmanes en matèria formativa, de legislació i descomptes.

D’aquesta forma, s’inclouen 47 ofertes d’ocupació i 24 canvis en la legislatura. Quan respecta a l’apartat formatiu, hi ha 23 cursos i màsters presencials alguns dels quals compten amb subcursos; així com 38 portals de formació online entre els quals es troba l’oferta formativa del Consell General de Col·legis Oficials de Biòlegs (CGCOB) englobada en el portal BIODEMECUM.

Així mateix, s’informa sobre 35 jornades i congressos que tindran lloc pròximament i de 19 ajudes en matèria de beques, oposicions o tesis.

Per a mantindre als col·legiats i col·legiades al dia de les novetats del Col·legi també s’inclouen les últimes notes de premsa enviades durant juny.

Finament, es dóna informació sobre els avantatges i descomptes disponibles, els quals inclouen activitats en parcs d’atraccions i sales d’oci com a cinemes. També s’informa sobre el canal de Whatsapp per a estar al dia de forma directa de les últimes novetats.

Related Posts

Top