El Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana i Caixa Popular s’alien per a afavorir als professionals col·legiats

El COBCV, Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana, i Caixa Popular han signat un acord de col·laboració amb l’objectiu d’afavorir els professionals col·legiats i facilitar les seues gestions economicofinanceres.

Amb aquesta aliança, Caixa Popular busca contribuir a la millora econòmica i social del col·lectiu de professionals vinculats al COBCV, facilitant una sèrie de condicions financeres especials.

El COBCV defensa la capacitat i la competència dels seus associats per actuar professionalment en amplis camps d’actuació i treballa per a establir camins de coneixement conjuntament amb altres professions a una societat oberta, moderna, pluralista i en ràpida transformació.

El responsable de Col·legis Professionals de Caixa Popular, Leopoldo Delgado, i el degà del COBCV, Francisco J. Espinós, han formalitzat la signatura de l’acord entre totes dues entitats.

Amb aquesta aliança, Caixa Popular posa a la disposició dels professionals col·legiats diferents productes i serveis financers per col·laborar en el desenvolupament de la seua activitat o productes propis com la Targeta Dona, la Targeta de Compra Local o FinanZás, que ofereix al client facilitat de pagament contractant el préstec amb el professional associat a COBCV, sense necessitat de tindre compte obert en Caixa Popular.

Related Posts

Top