El Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana comença el seu trasllat a BioHub VLC

“Aprofitarem el tancament estival de la seu presencial del Col·legi per a realitzar i, així començar, una nova etapa a la tardor en les noves oficines situades en BioHub VLC” afirma el degà del Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana (COBCV), Francisco J. Espinós.

BioHub VLC (València Life Sciences Companies Center), es troba al carrer Travessia s/n de la Marina de València i acull entre els seus murs les seus de diferents sectors com el biotecnològic i biomèdic. “El nou enclavament és una oportunitat única per a mostrar al COBCV en un aparador inigualable d’emprenedoria i oportunitats amb empresa líders del sector” indica el degà.

Gràcies a la ubicació de la nova seu, els col·legiats i col·legiades tindran l’oportunitat de crear sinergies amb empreses del sector BIO dedicades a les Ciències de la Vida. “El posicionament d’una estructura col·legiada, en un entorn privilegiat, és una aposta segura per al reconeixement de la nostra titulació en els diferents àmbits en els quals es desenvolupa” ressalta Espinós.

Related Posts

Top