El Cofre de la Mar, projecte de divulgació científica organitzat per l’entitat Idemar-Belharra, activat ja per als estudiants de primària

Ja està en marxa “El Cofre de la Mar”, projecte educatiu de divulgació científica que té com a objectiu posar en relleu el valor del Mediterrani i que està adreçat als estudiants de primària.

Aquesta iniciativa l’ha portada a terme l’Associació IDEMAR-Belharra, entitat amb la qual col·labora el Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana, i que començà la seua activitat a partir de la rehabilitació del veler Belharra.

El Cofre de la Mar conté material per a, mitjançant diferents experiments, comprendre millor els fenòmens marins com ara les marees, les ones, la pressió, etc., i la seua relació amb la biodiversitat i el canvi climàtic.

Dilluns 26 de març se celebrarà la jornada de formació que prepararà al professorat per a treballar amb els cofres en els centres d’ensenyament.

Més informació: https://www.uv.es/uvweb/universidad/es/ficha-persona/arranca-cofre-mar-proyecto-divulgacion-cientifica-primaria-valor-cultural-medioambiental-del-mediterraneo-1285950309813/Novetat.html?id=1286036110292&plantilla=UV_Noticies/Page/TPGDetaillNews

Related Posts

Top