El COBCV informa l’alumnat de la UA sobre les competències professionals dels biòlegs i biòlogues i les raons de la col•legiació

Una representació del Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana (COBCV) va dur a terme ahir, dijous 5 de març, una xarrada informativa a la Universitat d’Alacant (UA) amb l’alumnat de quart del Grau de Biologia. A la jornada van assistir el degà del Col·legi, Ignacio Lacomba, la investigadora i professora Carolina Gil, la doctoranda i co-fundadora de dues empreses, Amparo Herrero, el vocal del COBCV Joan Pedrola i el delegat territorial del Col·legi a Alacant, Andrés Hernández.

La xarrada es va emmarcar dins de les activitats realitzades en l’assignatura “Projectes en Biologia” impartida pel professor Carlos Martín. El Col·legi agraeix a Martín que, per tercer any consecutiu, haja cedit dues hores de la seua classe perquè una representació del Col·legi informe i guie als futurs biòlegs i biòlogues.

Una classe concorreguda, amb prop de 80 estudiants, va parar atenció als diferents consells del COBCV. Durant la xarrada es va parlar, entre d’altres, de què és el COBCV i quins serveis ofereix; quines són les competències professionals dels biòlegs i les biòlogues; la importància de la col·legiació i la pre-col·legiació gratuïta per a l’alumnat de quart curs.

Els i les joves també van tindre l’oportunitat de realitzar preguntes d’interés com, per exemple, inquietuds laborals.

Des del Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana es realitzen diverses xarrades informatives en universitats i centres de formació per a donar a conéixer, entre d’altres, els avantatges de la col·legiació, els serveis que ofereix el propi Col·legi i assessorar futurs biòlegs i biòlogues que tinguen dubtes o inquietuds.

Related Posts

Top