El COBCV i Geoinnova signen un conveni de col·laboració per a augmentar la formació de col·legiats i col·legiades

El Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana (COBCV) ha signat un conveni de col·laboració amb l’associació Geoinnova amb el qual es realitzaran accions de divulgació, formació, promoció de l’ocupació, gestió i investigació relacionades amb l’àmbit mediambiental. El present acord repercuteix positivament sobre col·legiats, precol·legiats i empleats del COBCV, que tindran condicions de matriculació preferents en activitats formatives organitzades per Geoinnova. A més d’una bonificació per a col·legiats i col·legiades del 5% al 15% en funció del curs. La vigència de l’acord és de dos anys, amb possibilitat de pròrrogues.

L’associació GEOINNOVA és un organisme sense ànim de lucre format per professionals del medi ambient i del territori. Té definit entre els seus objectius fomentar accions dirigides a l’impuls del desenvolupament sostenible humà, la promoció dels seus associats per al desenvolupament d’estudis geogràfics i ambientals, i la realització de pràctiques formatives en diverses ciències territorials.

Així doncs, l’associació Geoinnova i el COBCV podran en qualsevol moment establir el desenvolupament conjunt d’accions formatives d’interés per a totes dues parts i, especialment, dels col·legiats i col·legiades.

Related Posts

Top