El COBCV es reuneix amb el Departament de Sanitat Ambiental de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

Una representació del Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana (COBCV) s’ha reunit amb representants del Departament de Sanitat Ambiental de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. La trobada ha servit per a establir una primera presa de contacte respecte a la participació del COCBV en el Pla de Vigilància i control vectorial de la Comunitat Valenciana que desenvolupa la Subdirecció General de Seguretat Alimentària, Laboratori de Salut Pública i Sanitat Ambiental.

Durant la reunió s’han exposat els objectius i l’estructura de treball per a l’elaboració del Pla. “És molt interessant la gestió multidisciplinària que es planteja des de Sanitat Ambiental, on el COBCV participarà en l’òrgan assessor i David Bravo estarà en el grup de vectors. Hem parlat de col·laborar i aportar sinergies i contactes amb ANECPLA (Associació Nacional d’Empreses de Sanitat Ambiental), la Universitat de Saragossa (vigilància en ports i aeroports o flebòtoms) o la Universitat de València- Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva, entre altres institucions” indiquen els representants del Col·legi.

A la trobada han assistit, per part de la Direcció General de Salut Pública i Addiccions Raquel Mateu Rodrigo, Coordinadora de Sanitat Ambiental; Elena Navarro Calderón, Cap de Secció de Legionel·la; Susana Martínez López, Farmacèutica de Salut Pública; i Carolina Gil Cayuela, Biòloga i Tècnica de Sanitat Ambiental; i per part del COBCV, Vicent Sancho Alcayde, Secretari del Col·legi; Sara Cataluña Soler, Tècnica de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alboraia; i David Bravo Minguet, Director Tècnic de CTL Sanitat Ambiental, S.L.

Related Posts

Top