El COBCV en les VII Jornades Estatals de Custòdia del Territori

El Col·legi de Biòlegs de la Comunitat Valenciana recolza les jornades de custòdia del territori i desenvolupa un paper actiu en les ponències i fòrums-debats que es desenvolupen durant aquests a València.

Així, alguns dels seus col•legiats estan participant en les ponències i taules redones centrades en el tema d’enguany “Un pas més en la consolidació de la conservació participativa de la naturalesa”.

Entre alguns dels temes a tractar es troben “la implicació de la societat civil en la conservació de la naturalesa”, els tallers de treball sobre “administracions públiques i custòdia del territori” o “reptes i propostes de futur de les entitats de custòdia com a organitzacions del Tercer Sector Ambiental” entre uns altres. A més, cal assenyalar que demà es durà a terme una excursió a l’Albufera.

Cal ressaltar que les jornades estatals de Custòdia del Territori es realitzen de forma bianual des de 2004. Entitats dirigides a treballar en matèria de custòdia del territori com a eina de conservació del patrimoni natural, cultural i paisatgístic es reuneixen per a expressar les seues preocupacions, tractar sobre actuacions dutes a terme i reflexionar sobre diferents vies de treball i actuació a seguir.

Related Posts

Top