Ángela Pérez Pérez, nomenada Membre d’Honor del COBCV en reconeixement a la seua trajectòria professional i empresarial

El Col·legi Oficial de Biòlegs de la Comunitat Valenciana (COBCV) ha reconegut la trajectòria professional i empresarial d’Ángela Pérez Pérez nomenant-la Membre d’Honor per a l’exercici 2021-2022. Pérez, llicenciada en Ciències Biològiques, és actualment VP Life Science en l’empresa Health In Code enfocada a la medicina genòmica. Així mateix, ha sigut guardonada anteriorment per la seua faceta emprenedora i innovadora amb premis com el ‘València Startup Awards’, ‘Paterna Ciudad de empresas’ , ‘Valencia Plaza’, ‘Forinvest’, ‘Economía 3’ o ‘Mujer Empresaria de Caixabank’ i ha sigut nomenada Presidenta de l’Associació BIOVAL.

Ángela Pérez, qui es declara “francament emocionada per aquest reconeixement”, ressalta la seua ferma creença que “els biòlegs ocupem un lloc molt important en la societat i que la nostra labor és fonamental en cadascuna de les especialitats. Per a mi és un orgull ser biòloga i exercir la meua professió en l’àmbit sanitari, treballant dia a dia per millorar l’orgull de pertinença del nostre col·lectiu”.

Sense anar més lluny, és de destacar la labor realitzada en els últims temps pel grup empresarial del qual forma part activa i destacada Pérez: dissenyar i fabricar proves PCR de detecció del Covid-19 per a ajudar en el control de la pandèmia a nivell internacional.

“Per al Col·legi és un orgull comptar amb referents com Ángela Pérez Pérez entre els col·legiats” ressalta el degà, Francisco J. Espinós. “En els pròxims mesos, quan la situació sanitària ho permeta i seguint totes les recomanacions del moment, des del COBCV celebrarem l’acte oficial de lliurament d’aquest merescut reconeixement”.

Related Posts

Top